Ranga: Stary wyjadacz
Grupy: Użytkownicy
Przyłączony: 2011-03-07(UTC) Posty: 461  Podziękował: 2 razy Podziękowano: 1 razy w 1 postach
|
m258 napisał:glabelka napisał:m258 napisał:glabelka napisał:Ja nie mam takiej weny twórczej jak wy, dziewczyny, więc poczekam aż mi jakiś fajny pomysł wpadnie do głowy. Też uwielbiam czytać książki, a na tą mam ochotę od bardzo dawna. moje szare komórki tez już są ostatnio nadwątlone.... chyba te studia zabiły we mnie inwencje twórczą, kiedyś miałam tysiąc pomysłów na godzinę, a teraz pusty mózg :( Myślę, że zdołamy coś obie wymyślić przed zakończeniem konkursu. Studia na pewno wyczerpują zasoby umysłowe. Ostatnia sesja zabiła we mnie wenę twórczą. Jakiś pomysł na odpowiedź już kiełkuje w moim umyśle. Życzę Ci powrotu weny twórczej! : ) dziękuję Kochana!!! Tobie też i trzymam kciuki Dziękuję i Tobie również życzę powodzenia w konkursie : ) pupik napisał:misiax napisał:Próbuj! :) Nic nie tracisz, a poza tym, kto nie lubi czytać zwariowanych historii?! :) Dzięki, poczekam jeszcze na "błogosławieństwo" Agnieszki Myślę, że każdy może spróbować wziąć udział w tym konkursie. W końcu liczy się też oryginalne podejście do tematu : ) Ryzykujesz jedynie tym, że nie wygrasz ; ) A tak przy okazji, to chyba wszystkie z wielką przyjemnością chętnie przeczytamy Twoją wypowiedź konkursową. Ja na pewno. Tylko najpierw wymyślę swoją historię i ją zamieszczę w komentarzach pod konkursem, a dopiero potem przeczytam już opublikowane odpowiedzi.
|