Ranga: Stary wyjadacz
Grupy: Użytkownicy
Przyłączony: 2011-03-07(UTC) Posty: 461  Podziękował: 2 razy Podziękowano: 1 razy w 1 postach
|
NekropolisQueen napisał:pscolka napisał:Powiem Wam szczerze, że przejrzałam ofertę tej firmy i jestem wręcz zaskoczona. Praktycznie połowa z tych rzeczy bardzo mi się podoba. Ciężko byłoby mi wybrać jedną najpiękniejszą rzecz, bo jest ich bardzo wiele. Fajnie, że mogłam tutaj poznać tą firmę i tą wyjątkową biżuterię oraz za to, że mogę wziąć jeszcze udział w konkursie. Rewelacja:) a wszystkie rzeczy do wygrania bardzo mi się podobają:D Masz rację, że o wielu firmach nawet nie wiemy, a dzięki takim konkursom możemy je poznać bliżej, zapoznać się z całą ofertą, a jeszcze przy okazji wygrać coś pięknego, oryginalnego, czego nie ma każdy i czego nie kupimy w sieciówkach. Zgadzam się z Wami obiema. Też już zajrzałam na tę stronę i zobaczyłam mnóstwo bardzo ładnych, ciekawych, oryginalnych produktów. Firma ta ma naprawdę bogaty asortyment. Z pewnością wiele użytkowniczek weźmie udział w tym konkursie, gdyż nagrody są naprawdę bardzo, bardzo ładne.
|