Ranga: Stary wyjadacz
Grupy: Użytkownicy, Moderatorzy Przyłączony: 2011-01-30(UTC) Posty: 3 658
Podziękował: 45 razy Podziękowano: 49 razy w 47 postach
|
"Na dworze zima w pełni, a ty przed każdym wyjściem z domu zastanawiasz się, co na siebie włożyć, by nie oddać nawet grama ciepła i jednocześnie wyglądać stylowo? Mamy coś idealnego na mroźną i śnieżną zimę. Piękne kominy, które można wygrać u nas w konkursie. Weź udział w konkursie, który portal udziewczyn.pl organizuje wspólnie z Szyję na Szyje, a wygrasz coś wyjątkowego".
http://udziewczyn.pl/60,...urs_Szyje_na_Szyje.aspx
Zapraszamy do udziału w konkursie NekropolisQueen załączonych obrazków:  komin1.JPG 22 KB, pobrane 1 czas (s).Nie możesz oglądać/pobierać załączników. Zarejestruj się by uzyskać dostęp.
|
|
1 uztkownik NekropolisQueen za ten post.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupy: Użytkownicy
Przyłączony: 2011-07-31(UTC) Posty: 205
Podziękował: 5 razy Podziękowano: 0 razy w 0 postach
|
Co za cuuuuda! Rozpieszcza nas ta Redakcja straszliwie!
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-07-12(UTC) Posty: 1 143
Podziękował: 1 razy Podziękowano: 4 razy w 4 postach
|
wow:-) super już dawno chciałam kupić taki komin:-)
|
|
|
|
|
|
Ranga: Stały bywalec
Przyłączony: 2011-10-16(UTC) Posty: 84  Lokalizacja: pomorskie Podziękował: 0 razy Podziękowano: 2 razy w 2 postach
|
Piękne są,szczególnie ten lawendowy.Jako porze kolorystycznej-lato, bardzo by było mi w nim twarzowo i nosiłabym go jako apaszkę letnią,bo jest fantastyczny!
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-11-18(UTC) Posty: 225
Podziękował: 4 razy Podziękowano: 1 razy w 1 postach
|
Kolejny super konkurs. Uwielbiam takie dodatki - kominy są świetne
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-07-26(UTC) Posty: 627  Lokalizacja: Podkarpackie Podziękował: 0 razy Podziękowano: 3 razy w 3 postach
|
nie mam jeszcze takiego "wynalazku" w szafie a bardzo mi się podobają tego typu dodatki tj.szale,apaszki:)
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-07-05(UTC) Posty: 1 369
Podziękował: 7 razy Podziękowano: 6 razy w 6 postach
|
Ja również nie mam jeszcze takie wynalazku w szafie heheh. Ale muszę przyznać, że te kominy są takie śliczne. Kolejny genialny konkurs:D
|
|
|
|
|
|
Ranga: Stały bywalec
Przyłączony: 2011-07-26(UTC) Posty: 56
Podziękował: 0 razy Podziękowano: 0 razy w 0 postach
|
Mnie najbardziej urzekł komin nr. 3 Nasza redakcja rozpieszcza nas świetnymi konkursami Od dawna marzyłam o kominie, lecz nigdzie nie spotkałam takiego :(
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-09-27(UTC) Posty: 824
Podziękował: 9 razy Podziękowano: 4 razy w 4 postach
|
ja również uwielbiam kominy! a na razie w szafie mam tylko szalik... przydałby mi się bardzo... żebym choć trochę modniej wyglądała
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-09-27(UTC) Posty: 824
Podziękował: 9 razy Podziękowano: 4 razy w 4 postach
|
sylwiaxx16 napisał:Mnie najbardziej urzekł komin nr. 3 Nasza redakcja rozpieszcza nas świetnymi konkursami Od dawna marzyłam o kominie, lecz nigdzie nie spotkałam takiego :( zgadzam się 3 jest najpiękniejszy :)
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-10-25(UTC) Posty: 193  Lokalizacja: Wrocław Podziękował: 0 razy Podziękowano: 2 razy w 2 postach
|
Ja nigdy nie byłam przekonana do kominów  ale z tego co widzę to pięknie wyglądają, bo kilka moich znajomych je ma w posiadaniu
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-03-07(UTC) Posty: 461  Podziękował: 2 razy Podziękowano: 1 razy w 1 postach
|
pscolka napisał:Ja również nie mam jeszcze takie wynalazku w szafie heheh. Ale muszę przyznać, że te kominy są takie śliczne. Kolejny genialny konkurs:D Ja takiego wynalazku też jeszcze nie mam w swojej szafie i z wielką chęcią powalczę o tą nagrodę. Wszystkie kominy mi się bardzo podobają i do każdego na pewno z czeluści moich szaf wygrzebałabym coś odpowiedniego : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-11-24(UTC) Posty: 452 Lokalizacja: amorki22
Podziękował: 7 razy Podziękowano: 2 razy w 2 postach
|
ale się cieszę aż się rozbeczałam:) dziękuję. Już nie mogę się doczekać,napewno cyknę Wam fotkę:)
|
|
|
|
|
|
|
amorki22 napisał:ale się cieszę aż się rozbeczałam:) dziękuję. Już nie mogę się doczekać,napewno cyknę Wam fotkę:) Kochana to bardzo fajnie, już nie mogę się doczekać tej fotki
|
|
|
|
|
|
|
NekropolisQueen napisał:amorki22 napisał:ale się cieszę aż się rozbeczałam:) dziękuję. Już nie mogę się doczekać,napewno cyknę Wam fotkę:) Kochana to bardzo fajnie, już nie mogę się doczekać tej fotki oj zrobię zrobię  tak się cieszę jeeeeeee:)
|
|
|
|
|
|
|
amorki22 napisał:NekropolisQueen napisał:amorki22 napisał:ale się cieszę aż się rozbeczałam:) dziękuję. Już nie mogę się doczekać,napewno cyknę Wam fotkę:) Kochana to bardzo fajnie, już nie mogę się doczekać tej fotki oj zrobię zrobię  tak się cieszę jeeeeeee:) jeszcze jak dostanę ten co mi się podoba to szał ciał będzie:)
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-11-18(UTC) Posty: 225
Podziękował: 4 razy Podziękowano: 1 razy w 1 postach
|
gratuluję zwyciężczyniom i ja ślicznie dziękuję za wyróżnienie
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-07-26(UTC) Posty: 627  Lokalizacja: Podkarpackie Podziękował: 0 razy Podziękowano: 3 razy w 3 postach
|
|
|
|
|
|
|
Przyłączony: 2011-07-05(UTC) Posty: 1 369
Podziękował: 7 razy Podziękowano: 6 razy w 6 postach
|
Dzięki wielkie:D Gratki pozostałym! Oczywiście ja też cyknę foteczkę:D Szczerze mówiąc to mi się wszystkie bardzo podobają i który by nie przyszedł będę bardzo szczęśliwa:D:D:D
|
|
|
|
|
|
Skocz do forum