Witamy Gościa Szukaj | Aktywne Tematy | Zaloguj | Rejestruj

2 Strony12>
Konkurs Wyjątkowy kalendarz firmy Rossmann(ZAKOŃCZONY)
NekropolisQueen
#1 Wysłane : 31 stycznia 2012 12:31:49(UTC)

Ranga: Stary wyjadacz

Grupy: Użytkownicy, Moderatorzy
Przyłączony: 2011-01-30(UTC)

Podziękował: 45 razy
Podziękowano: 49 razy w 47 postach
Każda z nas jest piękna i może stać się inspiracją do stworzenia czegoś niepowtarzalnego...tak też było z pracownicami Rossmanna, które przeszły metamorfozę i wzięły udział w sesji do kalendarza na 2012 rok. Dwanaście pań prezentuje się na fotografiach niczym profesjonalne modelki. O tej sesji pisaliśmy już na naszym portalu:
http://udziewczyn.pl/6,1...manna_w_kalendarzu.aspx

Autorami koncepcji kreatywnej kalendarza są Joanna Klaybor i Piotr Klaybor z Biura Oryginalnych Rozwiązań. Fotografie wykonał Wojciech Olszanka. Za wizaż make – up i fryzury odpowiedzialna była Marianna Jurkiewicz. Wydruk - Drukarnia Taurus.

Mamy dla Was wyjątkowy konkurs, w którym do wygrania jest 5 zestawów od firmy Rossmann.

http://www.udziewczyn.pl...arz_firmy_Rossmann.aspx

BigGrinZapraszamy do udziału w konkursieBigGrin
NekropolisQueen załączonych obrazków:
Okładka 1.jpg 37 KB, pobrane 1 czas (s).

Nie możesz oglądać/pobierać załączników. Zarejestruj się by uzyskać dostęp.
Sponsor  

pscolka
#2 Wysłane : 31 stycznia 2012 13:24:42(UTC)

Grupy: Użytkownicy
Przyłączony: 2011-07-05(UTC)

Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 6 razy w 6 postach
Ten konkurs jest najwspanialszy!!!! A jakie nagrody mmmmmm..... marzenie.
Dziękuję za taki wspaniały konkursik, a jakie przyjemne zadania konkursowe.
glabelka
#3 Wysłane : 31 stycznia 2012 13:47:53(UTC)

Przyłączony: 2011-03-07(UTC)
Kobieta

Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 razy w 1 postach
Ja też bardzo lubię takie kreatywne konkursy : ) Super konkurs i rewelacyjne nagrody!
amorki22
#4 Wysłane : 3 lutego 2012 18:53:49(UTC)

Przyłączony: 2011-11-24(UTC)

Podziękowano: 2 razy w 2 postach
ja już mam kalendarz więc niech korzystają inni, ale konkurs bardzo fajny. Za wszystkich będę trzymać kciuki
bb26
#5 Wysłane : 19 marca 2012 14:08:28(UTC)

Przyłączony: 2011-07-26(UTC)
Kobieta

Podziękował: 0 razy
Podziękowano: 3 razy w 3 postach
dotarł dziś do mnie kalendarz i kosmetyki z tego konkursu:)bardzo się cieszę, bo nagroda rewelacyjna. Kalendarz duży i zdjęcia są także dużego formatu(spodziewałam się mniejszych). A kosmetyki wyglądają kusząco....
NekropolisQueen
#6 Wysłane : 19 marca 2012 14:31:33(UTC)

bb26 napisał:
dotarł dziś do mnie ręcznik i kosmetyki z tego konkursu:)bardzo się cieszę, bo nagroda rewelacyjna. Kalendarz duży i zdjęcia są także dużego formatu(spodziewałam się mniejszych). A kosmetyki wyglądają kusząco....

Super! Fajnie, że się pochwaliłaś nagrodą, bo byłam ciekawa cóż tam jeszcze do tego kalendarza dołożąBigGrinA możesz napisać konkretnie jaki ręcznik i kosmetyki?Laugh

ROZWIĄZANIE KONKURSU!!!

http://udziewczyn.pl/61,...arz_firmy_Rossmann.aspx

~~Gratulacje~~
pscolka
#7 Wysłane : 19 marca 2012 14:41:26(UTC)

Przyłączony: 2011-07-05(UTC)

Podziękowano: 6 razy w 6 postach
To super, że już masz swoje nagrody:D cieszę się bardzo... właśnie napisz dokładnie jakie te kosmetyki masz? Buźka
m258
#8 Wysłane : 19 marca 2012 14:59:52(UTC)

Przyłączony: 2011-09-27(UTC)

Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 4 razy w 4 postach
właśnie i ja jestem ciekawa ;)
i gratuluję :)
white_swan
#9 Wysłane : 19 marca 2012 16:22:56(UTC)

Ranga: Początkujący

Przyłączony: 2012-01-25(UTC)

Podziękowano: 0 razy w 0 postach
Ja też dziękuję - dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z kalendarzem (naprawdę myślałam, że będzie mniejszy) i kosmetykami (wszystkie takie jak na zdjęciach w artykule + płyn do kąpieli wanilia i makadamia). Dzisiaj je sobie wypróbuję BigGrin A tak przy okazji, wiadomo coś o wysyłce zdjęć Paulli, bo nie dotarło do mnie?
NekropolisQueen
#10 Wysłane : 19 marca 2012 16:30:06(UTC)

white_swan napisał:
Ja też dziękuję - dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z kalendarzem (naprawdę myślałam, że będzie mniejszy) i kosmetykami (wszystkie takie jak na zdjęciach w artykule + płyn do kąpieli wanilia i makadamia). Dzisiaj je sobie wypróbuję BigGrin A tak przy okazji, wiadomo coś o wysyłce zdjęć Paulli, bo nie dotarło do mnie?

No to nagrody rewelacyjne! Kochana na pewno dotrą, proszę o cierpliwość:)
glabelka
#11 Wysłane : 19 marca 2012 16:31:01(UTC)

Przyłączony: 2011-03-07(UTC)
Kobieta

Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 razy w 1 postach
Ja niedawno wyjęłam awizo ze skrzynki. Pewnie czeka na mnie właśnie nagroda z tego konkursu.
NekropolisQueen
#12 Wysłane : 19 marca 2012 16:34:38(UTC)

glabelka napisał:
Ja niedawno wyjęłam awizo ze skrzynki. Pewnie czeka na mnie właśnie nagroda z tego konkursu.

To pewnie dopiero jutro się przekonasz, bo nie wiem jak u Ciebie? ale u mnie jak listonosz zostawi awizo to przesyłkę można odebrać dopiero następnego dniaCursing co wkurza mnie strasznie, ta myśl, że moja przesyłeczka będzie musiała przenocować na poczcie, gdzie ją jeszcze poprzerzucają masę razy, pogniotą bidulkęCryinga u mnie już by miała wspaniale, czuła by się chciana BigGrin
calibra
#13 Wysłane : 19 marca 2012 16:39:29(UTC)

Przyłączony: 2011-07-15(UTC)

Podziękował: 1 razy
Podziękowano: 5 razy w 5 postach
NekropolisQueen napisał:
glabelka napisał:

To pewnie dopiero jutro się przekonasz, bo nie wiem jak u Ciebie? ale u mnie jak listonosz zostawi awizo to przesyłkę można odebrać dopiero następnego dniaCursing co wkurza mnie strasznie, ta myśl, że moja przesyłeczka będzie musiała przenocować na poczcie, gdzie ją jeszcze poprzerzucają masę razy, pogniotą bidulkęCryinga u mnie już by miała wspaniale, czuła by się chciana BigGrin

To dziwnie - u mnie zwykle można było tego samego dnia od 18 lub 19. No - zobaczymy jak w nowym miejscu zamieszkania - nie mówię hop Flapper
m258
#14 Wysłane : 19 marca 2012 16:51:45(UTC)

calibra napisał:
NekropolisQueen napisał:
glabelka napisał:

To dziwnie - u mnie zwykle można było tego samego dnia od 18 lub 19. No - zobaczymy jak w nowym miejscu zamieszkania - nie mówię hop Flapper

u mnie tez już po 18.00 wieczorem jak zostawia ją listonosz po pracy...
bb26
#15 Wysłane : 19 marca 2012 16:55:26(UTC)

Kobieta

ojej miało być kalendarz!!!!ale ze mnie gapa myślę o kalendarzu a piszę ręcznik. To chyba za to,że m258 pisała o ręczniku hihi
NekropolisQueen
#16 Wysłane : 19 marca 2012 16:58:21(UTC)

No widzicie, a u mnie lipa! bo kiedyś też tak można było odebrać, jak listonosz wrócił "z trasy" gdzieś pod koniec pracy, zamknięcie poczty, a od jakiegoś czasu zrobili tak, że tylko następnego dnia! Baby są totalnie niemiłe, anemiczne, wysłanie paczki czy jej odebranie to jest masakra jakaś! A jak już przychodzi się z tym awizo, to trzeba być przygotowanym na to, że długo będzie szukała przesyłki/paczki! ach szkoda gadać, poczta tylko czynna do 18 i finito!
m258
#17 Wysłane : 19 marca 2012 17:27:33(UTC)

NekropolisQueen napisał:
No widzicie, a u mnie lipa! bo kiedyś też tak można było odebrać, jak listonosz wrócił "z trasy" gdzieś pod koniec pracy, zamknięcie poczty, a od jakiegoś czasu zrobili tak, że tylko następnego dnia! Baby są totalnie niemiłe, anemiczne, wysłanie paczki czy jej odebranie to jest masakra jakaś! A jak już przychodzi się z tym awizo, to trzeba być przygotowanym na to, że długo będzie szukała przesyłki/paczki! ach szkoda gadać, poczta tylko czynna do 18 i finito!

oj z długim szukaniem paczki to chyba standard :( u mnie też i jeszcze pyta skąd ta paczka, jaka, duża, mała? a skąd ja mam wiedzieć skoro mnie nie było w domu i jej nie widziałam? przecież ma numer na awizo a i tak zawsze problem... prawie jak panie w dziekanacie ;P
bb26
#18 Wysłane : 19 marca 2012 17:33:21(UTC)

Kobieta

czasami nawet listonosz źle zaznaczy na awizo, np przesyłka listowna a okaże się to dużą kopertą no i szukają małej koperty zamiast w stosie z paczkami. Jeden wielki młyn na pocztach
m258
#19 Wysłane : 19 marca 2012 17:41:06(UTC)

bb26 napisał:
czasami nawet listonosz źle zaznaczy na awizo, np przesyłka listowna a okaże się to dużą kopertą no i szukają małej koperty zamiast w stosie z paczkami. Jeden wielki młyn na pocztach

o to prawda! różne rzeczy się wydziewają
NekropolisQueen
#20 Wysłane : 19 marca 2012 17:44:57(UTC)

bb26 napisał:

No tak, ale do diabła! przecież biorą za to kasę, to niech się wreszcie ogarną i zaczną pracować jak należy, a nie sobie w kulki lecą! Wyobraźcie sobie, że większego debilizmu chyba nie ma: ostatnio listonosz przynosi jakiś list i mówi mi, że to do mojego taty, że z nim rozmawiał na mieście i kazał, aby przyniósł ten list, więc ja na to mu: "ok niech pan da ten list" i wzięłam. Później tato patrzy, a na kopercie adresatem jest jakiś inny koleś!!!adresat został skreślony i adnotacja, że nie żyje, a pod spodem kolejna, aby list zanieść pod adres nadawcy, a ten debil-listonosz bo już innego słowa nie mam na to! przynosi to mojemu ojcu (a na mieście mu powiedział, że ma do niego list)normalnie nie kumam tego! Logiczne, że skoro adresat nie żyje, to list wraca do nadawcy i sprawa załatwiona a nie wędruje po mieście może akurat się znajdzie na niego jakiś chętnyBigGrin warto dodać, że bidulek-list wyglądał jakby wojnę światową przeżył, także o czym my tutaj mówimy?
Użytkownicy przeglądający ten temat
Guest
2 Strony12>
Skocz do forum